CLUB CICLISTA

El club ciclista de Santa Susanna es constituí ja fa més de vint anys.

Està format per nois i noies, homes i dones entusiastes de la bicicleta tant de  muntanya com de carretera. Els seus socis son coneixedors de tots els camins i corriols de l’entorn de Santa Susanna, el Parc Natural del Montnegre i Corredor i de la Comarca de la Selva.

També coneixen bé la gastronomia en la zona on pedalen.

Les activitats del club es concentren els dissabtes, diumenges i dies festius. Les convocatòries a les sortides son entre les 8 i 9 del mati. Les rutes son variades tant en la distancia, temps (4 a 6 hores) , com en el desnivell acumulat i la dificultat tècnica. Qüestions que es decideixen de comú acord a l’hora acordada per a la sortida.

Els visitants al poble de Santa Susanna, els  que estan allotjats en  hotels, càmpings o cases  rural tenen la oportunitat de poder compartir aquestes sortides.

Per més informació

Email: ccsantasusanna@gmail.com

Whatsapp: +34 629142229

ESCOLA DE CICLISME

L’Escola de Ciclisme Santa Susanna és un projecte que neix l’any 2021, per difondre el ciclisme als infants entre els 5 i els 16 anys. L’Escola pretén promoure la pràctica esportiva d’anar en bicicleta com a desenvolupament personal i social dels infants i joves. Per això volem crear un espai ideal per l’aprenentatge i millora de la tècnica d’anar amb bicicleta; un espai de relació per compartir experiències, transmetre valors i aptituds.

L’esport suposa un munt d’avantatges per a l’actual societat, quan som infants és quan s’ha de fomentar, incentivant l’esport base a través de l’esport escolar, on els infants refermaran la idea de la pràctica de l’esport com a recurs per ocupar el seu temps d’oci, obtenint una millor qualitat de vida i, per tant, a la llarga, una societat més sana.

En el cas de la nostra escola, promovem el ciclisme, no només en l’àmbit competitiu, sinó pels valors que aquest esport ofereix (sacrifici, treball, etc.) i per donar un servei, tenint en compte l’augment de l’ús de la bicicleta, ensenyant, als actuals i futurs usuaris, unes normes de seguretat viària, una tècnica per poder anar en bicicleta amb seguretat i fent, de la pràctica esportiva un hàbit de vida.

Proposem una oferta esportiva àmplia donant una formació global als infants, practicant diferents modalitats del ciclisme, perquè, un cop arribin a l’etapa adolescent, puguin especialitzar-se, si així ho volen, en una modalitat en concret. Volem introduir als infants, en una disciplina esportiva completa, amb normes de comportament consolidades i formades en l’esport olímpic.

Com a escola practiquem, depenent de l’època de l’any, les especialitats de BTT, carretera, ciclo-cros i pista, extraient, de cada modalitat, allò que creiem més oportú per l’aprenentatge dels nostres nens i nenes.

Volem també implicar-nos socialment en el nostre entorn més proper, i és per això, realitzem preus especials per a famílies nombroses, i fer també col·laboracions amb altres entitats relacionades amb la ciutat i la bicicleta.

L’escola està dirigida per l’esportista local Esther Villaret, llicenciada en Ciències de l’activitat Física i l’Esport (CAFE).

Email: escoladeciclismesantasusanna@gmail.com