La Bike Show 2022 aplega un miler de participants de prop de 20 països

Santa Susanna es torna a convertir en referent internacional de les activitats relacionades amb el món de la bicicleta

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Santa Susanna una nova edició del Bike Show on s’han congregat prop d’un miler de participants de diferents edats, països i categories. Una edició marcada per la gran diversitat de nacionalitats entre els participants, de fins a 20 països diferents. (Espanya, Andorra, França, Argentina, Bèlgica, Veneçuela, Uruguai, Itàlia, Cuba, Alemanya, Egipte, Gran Bretanya, Israel, Iran, Mèxic, Polonia i Portugal)

Aquesta nova edició ha estat marcada per la incorporació d’una nova prova, el Gravel Ride Tour, que acollia a Santa Susanna la primera de les quatre proves de la categoria per tota Catalunya, amb un total de 81 participants. La prova ha destacat per recórrer el Parc Natural del Montnegre i el Corredor amb una etapa de 63 km.

Enguany, també s’ha celebrat la segona edició de l’Ebike Tour a Santa Susanna, amb una participació de 110 persones que van poder escollir entre dos tracks diferents; el bàsic de 30 km i 1300 metres de desnivell positiu i un track tècnic de 37 km i 1700 metres de desnivell positiu per a tots els amants de les bicicletes elèctriques, on van poder gaudir de les vistes i del PN Montnegre i Corredor amb avituallaments i a on es van poder degustar productes de km 0.

El dissabte al matí es va viure també la festa del ciclisme per a joves amb la Super Cup Youth amb un total de 192 participants des de les categories principiants fins a infantil.

Just després de la Super Cup Youth va tenir lloc la Super Cup Femenina amb la presència de campiones olímpiques, com Rebecca McConnell.

El dissabte per la tarda va ser el torn  la contra rellotge de la Copa Catalana Continental Super Cup Massi, amb 149 participants, que tindria lloc durant tot el diumenge. Sumant totes les categories – Cadet, Junior, Màster 30, 40, 50 i 60, Èlit i Sots-23 – 359 corredors van desenvolupar les seves habilitats ciclistes pel magnífic emplaçament del PN Montnegre i Corredor.

Un cap de setmana ple d’activitats esportives per a tothom, on des dels més petits fins els més grans es va poder gaudir d’un ambient de festa i diversió tant del ciclisme com de Santa Susanna; Posant de manifest, un cop més, perquè Santa Susanna és destinació certificada amb turisme Esportiu i familiar.