La cursa internacional de BTT de Santa Susanna torna a ser un èxit

Christofer Bosque i Sabrina Enaux guanyen la Super Cup Massi, mentre que la susannenca Esther Villaret aconsegueix la 12ª posició

Santa Susanna ha tornat a ser aquesta cap de setmana per unes hores la capital internacional de l’esport d’elit. S’hi ha celebrat la Super Cup Messi (porva UCI C1), una de les competicions més prestigioses del món que forma part de la Copa Catalana Internacional de BTT.

[Llegiu-ne més a continuació]

Una prova UCI C1 sempre és sinònim de qualitat, talent i emoció. I un circuit com el de Santa Susanna, envejat pel seu recorregut i dificultat però també per la seva bellesa i proximitat al mar, sempre és premonitori d’una espectacular jornada de Mountain Bike.

En categoria masculina, la quarta cursa de la Super Cup Massi 2020 va ser per a Christofer Bosque (Biking Point)  que va entrar a la meta amb un minut d’avantatge respecte els seus perseguidors. Cal destacar, la cinquena plaça d’Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team), que després d’un punxada, va ser capaç de remuntar.

En categoria femenina, la ciclista francesa Sabrina Enaux (Team Specialized Salveco), en va imposar a Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) i a la seva compatriota Léa Bouilloux (Team Massi Académie) que van quedar segona i tercera, respectivament. La ciclista de Santa Susanna, Esther Villaret, va quedar en 12ª posició.

Després dels resultats de la prova de Santa Susanna, la classificació general de la Super Cup Massi passa a ser liderada per Christofer Bosque (Biking Point) i Noemí Moreno (Bauhaus Torredembarra). 

Torna una prova UCI , a Catalunya
La Super Cup Massi de Santa Susanna va significar el retorn de les proves UCI a Catalunya, des del confinament, una cursa que tots els ciclistes destaquen per la seva exigència i que es situa al calendari mundial del BTT.