Neix el Bike Festival Santa Susanna per passar un cap de setmana ciclista

El 17 i 18 d’abril s’uniran la millor competició professional, amb les curses destinades a tots els públic, el lleure familiar i la descoberta del poble

El 17 i 18 d’abril, Santa Susanna acollirà un dels esdeveniments de l’any per a ciclistes professionals i populars: el Bike Festival Santa Susanna. Es tracta de dos dies plens d’acció ciclista i diversió arran de la mar i amb una muntanya excepcional per a la BTT, amb els millors serveis que ofereix el municipi. Tot, garantint les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19.

Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu, especialitzat en ciclisme que té la marca DTE (destinació de turisme esportiu). Durant tres anys consecutius, ha estat escenari de la Copa Catalana Internacional Biking Point i la Super Cup Massi, sent prova UCI; aquest 2021, a més s’hi sumarà un programa esportiu per als més joves i aquells que volen gaudir i sentir els corriols en ebike.

La cita de Santa Susanna de la Super Cup Massi torna a ser puntuable per al rànquing UCI, sent de categoria UCI C1, amb les curses de XCO. Per si fos poc, el dissabte hi haurà una contrarellotge puntuable per a la general de la Copa Catalana Internacional Biking Point. Els millors ciclistes del món es veuran les cares en el sempre exigent recorregut, que presentarà algunes modificacions.

Però la cosa no es queda aquí. Durant el matí de dissabte, se celebrarà l’E-Bike Day Santa Susanna, una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya (convencional o elèctrica), que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori. Lloguer de bicicletes elèctriques, servei de mecànica, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat, servei de càrrega de bateries en ruta i un tracte personal, caracteritzen aquesta prova lúdica.

I com a últim incentiu, els més petits tindran el seu lloc amb la celebració de la Copa Catalunya Infantil. En un any on no hi ha hagut curses, estem segurs que tindran moltes ganes de gaudir del Mountain Bike.