Santa Susanna torna a ser seu de la Copa Catalana Internacional de BTT

Aquest cap de setmana s’hi celebra la Super Cup Massi, una de les més prestigioses a nivell mundial, puntuable per la UCI C1

Santa Susanna torna a rebre una de les proves de BTT més prestigioses del món i de les que més punts aporten a la competició UCI. Es tracta de la Super Cup Massi, que forma part de la Copa Catalana Internacional Biking Point. 

El poble va entrar a formar part d’aquest calendari de competicions internacionals l’any 2017 i ja es pot dir que el circuit s’ha consolidat com un traçat que compta amb totes les característiques que valoren els participants. Organitzadors i esportistes han destacat l’espectacularitat d’un terreny muntanyós ben cuidat (amb dures ascensions, senders revirats i una llarga baixada final) i al costat del mar. Aquestes característiques el converteixen en un dels circuits més esperats del calendari. Tothom té clar que les proves a Santa Susanna són dures, però alhora divertides. 
Per segon any consecutiu, aquesta prova de la Super Cup Massi serà una prova de categoria UCI C1. Atraient a bikers tant a nivell estatal com internacional. En la passada edició, Jofre Cullell (Megamo Factory Team) i Rebecca McConnell (Primaflor-Mondraker-XSauce) van ser els grans guanyadors de la cita. Aquest any, un dels favorits és l’actual líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point, Cristofer Bosque (Biking Point).

Els horaris de la jornada seran els següents:
09: 00h 1a Sortida: Cadet (M / F), Júnior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M)
10: 40h 2a Sortida: Elit (F), Sub23 (F), Júnior (M) i Màster 30 (M)
12: 30h 3a Sortida: Elit (M) i Sub23 (M)
14: 00h Lliurament de premis

Santa Susanna disposa de serveis i d’equipaments per acollir competicions internacionals com aquesta. Des de sempre ha apostat pel turisme esportiu i la seva ubicació privilegiada, que el converteixen en un oasi envoltat de natura, el fan una destinació esportiva diferent i molt valorada.